Szórakozás

Friss! Gyereket vár a magyar sztár

Ebergényi Réka (Ebergényi Réka)
Ebergényi Réka (Ebergényi Réka)

Ebergényi Réka, a világhírű magyar modell nem titkolja tovább, hogy gyermeket vár. A Reflektor magazinnak részleteket is elárult terhességéről.

A modell és párja hét éve vannak együtt, és mostanra úgy érezték, eljött az ideje a gyermekvállalásnak. A pár eddig kétlaki életet élt, de most véget vetnek ennek az életformának, hiszen hamarosan megszületik első közös gyermekük.

Réka azt is elárulta, kislányt hord a szíve alatt. Azt sem rejtette véka alá, hogy az első időszakban türelmetlen volt és a nyaralás alatt váratlanul éhségrohamok törtek rá. A híresség párja már ekkor sejtette, hogy a szépség gyermeket vár. A nyaralás után ezt az orvosi vizsgálat is igazolta.

A pár jelenleg azon töri a fejét, mi legyen a neve a kicsinek. Réka szülei ugyanis nagyon szeretnék, ha az Ebergényi nevet is továbbvinnék, hiszen a modellnek nincs fiútestvére aki egyenes ágon örökíthetné a nevet. Ebben egyelőre még nem született megegyezés a leendő szülők között.

Azt azonban már eldöntötte a modell, hogy nem Londonban, hanem Magyarországon, családja és barátai közelében szeretné világra hozni kislányát. Azt is elhatározta, hogy terhessége alatt is dolgozik, az pedig egyáltalán nem zavarja, hogy megváltozott a teste. Azt mondja, a baba születése után majd mindent megtesz azért, hogy visszanyerje régi formáját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik