Szórakozás

Milliós munka: Sarka Kata dolgozik

Életében először ment dolgozni Sarka Kata, aki egy energiaital-gyárban vette fel a műszakot. Hajdúné szondáztatással kezdte a munkanapot.

Szokatlan dolog fordult elő Sarka Kata életében a minap. Hajdúné ugyanis életében először dolgozni ment, méghozzá egy energiaital-gyárba. Persze a kétgyermekes anyuka fáradozásait busásan megfizették, hiszen egyetlen munkanapjáért, 1,2 millió forintot kapott.

Sarka Kata azonban nem vágta zsebre az összeget, hanem jótékonysági célra ajánlotta azt fel. A munkát ennek ellenére nagyon élvezte. „Még főiskolára jártam, amikor megismerkedtem Petivel. Sőt, főiskolás voltam, amikor terhes lettem az első gyermekemmel. Így sohasem volt szerencsém kipróbálni, hogy milyen reggel hatkor munkába indulni” – nyilatkozta Sarka Kata, aki szondáztatással és a munkavédelmi szabályzat megismerésével kezdte élete egyetlen munkanapját.

A csinos anyuka ezután magára öltötte a munkaruhát, melynek piros színe és nem éppen nőies fazonja kissé aláaknázta lelkesedését. „Nem annyira előnyös, de egyébként abszolút jó” – mondta Hajdúné, aki egy biológus kíséretében lépett be az üzembe.

Segítőtársa vezetésével ellenőrizte a víz minőségét és a különböző higiéniai előírások betartását is szemmel tartotta. Bár furcsának tűnhet, Hajdúné nagyon élvezte a kamerák kereszttüzében végzett munkanapját. „Igazából tanultam végig, és nem volt lehetőségem dolgozni egy munkahelyen. Így nem tudom mi az a munkarendszer, hogy reggel nyolctól délután ötig ott kell lenni és dolgozni. Itt most megtapasztaltam ezt, és nagyon tetszik. Imádom az ilyen rendszereket, imádom, ha valamihez igazodni kell. Szeretem a higiéniát, a tisztaságot, úgyhogy ez például egy álommunkahely lenne nekem” – árulta el Sarka Kata, akit az is örömmel töltött el, hogy munkanapja alatt hárommillió darab energiaital készült el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik