Szórakozás

Átveri a nőket a TV2 sztárja ! Azt mondják, kamu kapcsolatban él

Vajon tényleg szerelmes egymásba Nagy Adri és Bozont? Hajdú Péter kicsit hitetlenkedett a fiú nőügyei hallatán, de végül is sikerült kifaggatni az énekest.

Hajdú Péter a Frizbiben faggatta Nagy Adrit és Nagy Kristóf Bozontot a kapcsolatukról. Amíg a lány csillogó szemekkel beszél arról, hogy miután mindketten kiestek, végre randiznak, addig Bozont a műsorvezető kérdéseit hallva csak hebegett-habogott. Hajdú elárulta, úgy tudja, Adri ultimátumot adott Kristófnak, hogy akkor lehet közöttük valami, ha az énekes szakít korábbi barátnőjével.

Bozont elmondta, hogy ő nem járt ,csak “összejárt” azzal a bizonyos egyetemista lánnyal, így nem is nevezné kapcsolatnak, ami közöttük volt. A fiú azt is cáfolta, hogy Adri miatt “szakított” volna a fiatal nővel. “Az ember száll virágról virágra. Vannak, akik azt komolyabban gondolják, mint ami van” – tette hozzá a Megasztár-felfedezett. Bozont Hajdú Péter kérdéseire nagy nehezen azt is elmondta, szereti Nagy Adrit és együtt járnak.


A beszélgetésbe bekapcsolódott a Megasztár egyedül –  még versenyben maradt  – fiú énekese, Talán Attila, aki egyben Bozont lakótársa és barátja is. A szőke rocker elmondta, Kristóffal ellentétben ő szingli, de nyitott egy új kapcsolatra. “Nem szeretek előre tervezni. Most csak szállok a szélben, aztán majd porzok” – jelentette ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik