Szórakozás

Sarka Kata megmutatta az új melleit

Ausztria egyik legszebb síparadicsomában sílécen, a szikrázó hótakarón mutatta meg vadonatúj domborulatait Sarka Kata!

Hat éve kezdődött minden! Sarka Kata megismerte szerelmét, Hajdú Pétert, aki pedig megmutatta későbbi feleségének, mitől is szép a síelés. Azóta nincs év, hogy ne élveznék együtt a téli sportokat, azonban hosszú idő után most először tehették kettesben mindezt. Ráadásul Kata egy pikáns képet is megosztott a közösségi portálon a feledhetetlen hétvégéről: a hófödte tájakon, sílécen állva egy bikinifelsőben pózol.

„Peti kezdett síelni tanítani, szinte megismerkedésünk után azonnal – mondta a Hír24-nek Sarka Kata. – Ha tehetjük, gyakran elutazunk Ausztriába egy-egy hétvégére, általában barátokkal, vagy gyerekekkel. Noncsi is profi már a korához képest. Ez már a második  év, hogy síel. Tavaly egy érmet is kapott egy korosztályos síversenyen. A kép eredetéről csak annyit, hogy akik márciusban, áprilisban síelnek, tudják, hogy ilyenkor már sokszor nagyon meleg van az Alpok lankáin. Többen is napoznak, így én is ezt tettem. Természetesen a síleléshez már felvettem a pólómat” – mosolygott.

Kata így először mutatta meg vadonatúj domborulatait. Mint ahogyan arról korábban számos fórumon beszámoltak, Hajdú Péter felesége a veszélyesnek nyilvánított PIP nevű implantátumot kapta évekkel ezelőtt, ami ráadásul ki is szakadt. Katán szinte azonnali műtétet kellett végrehajtani, és szerencséjére komplikációk nélkül megúszta a kellemetlen esetet. Az új – egyébként méretben és formában hasonló – ciciket pedig ezúttal már a bikiniszezon előtt, a hófödte Obertauern sípályáin mutatta meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik