Szórakozás

John Travolta: ezt már nem úszhatja meg?

Három nap alatt három férfi vádolta meg a színészt szexuális zaklatással. A legutóbbi már arccal is vállalta, hogy elmeséli a történetét.

Amióta egy masszőr beperelte John Travoltát, egyre-másra kerülnek elő újabb sértettek. A legutóbbi már arccal és névvel vállalja azt, hogy elmeséli a történetét.

A chilei születésű Fabian Zanzi azt állítja, hogy 2099-ben, amikor a Royal Caribbean hajótársaságnál dolgozott, ő gondoskodott a VIP vendégekről. Közéjük tartozott Travolta is, akik kikezdett vele az első adandó alkalommal, amikor kettesben voltak.


Fotó: Northfoto

„Volt valami a nyakán, azt hittem valamilyen szösz. Amikor le akartam venni onnan, levette a fürdőköpenyét és ott állt előttem meztelenül – meséli Zanzi. – Megölelt és megkért, masszírozzam meg.” Zanzi beszámolója szerint 12 ezer dollárt ígért neki a sztár, ha hajlandó szeretkezni vele, de ő nemet mondott.

Travolta ügyvédei Zanzi vádjaira egyelőre nem reagáltak, de a korábban előkerült két masszőr bizonyítékait már kikezdték. az első vádló – aki a botrányt kirobbantotta – azt állította, hogy az eset január 16-án történt, de Travolta bizonyítani tudta, hogy akkor ő éppen New Yorkban tartózkodott, és nem Los Angelesben.

Egyesek szerint a zaklatási ügy kirobbanásakor Travoltánakminden esélye megvolt arra, hogy megússza az egészet, de ahogy egyre nő a vádlóinak száma, úgy nehezedik az ügyvédei dolga.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik