Szórakozás

Hét napja éhezik az RTL üdvöskéje!

VV Veronika hét napja semmit nem evett, ráadásul nagy fájdalmai vannak. A ValóVilág exjátékosa a Hír24-nek elárulta, mi történt vele.

Alekosz exe a közelmúltban elhatározta, rendbe teteti fogsorát, amit fogfehérítéssel kezdett, majd azt követte a fogszabályozás. Az RTL Klub üdvöskéje akkor még nem gondolta, milyen szenvedés vár rá.

„Belső fogszabályzót tettek fel, ami egyelőre még rettenetesen fáj. Azt mondták, hogy később majd jobb lesz. De hallottam ellenpéldákat is az ismerőseimtől. Volt, aki nem bírta a szenvedést, és letépte magáról a szerkezetet. Hallottam olyanról is, aki fél éve csak pépeset tud enni. Én jelenleg még arra sem vagyok képes. Hét napja semmit nem ettem, csak folyadékot vettem magamhoz” – mesélte Veronika, aki megpróbáltatásai ellenére bizakodó. Azt mondja, annyira szeretné, hogy tökéletes fogsorral tudjon mosolyogni, hogy ennek érdekében jelenleg még a fájdalmakat is elviseli. Ráadásul a kényszerű éhezés mellékhatásával nagyon elégedett, ugyanis egy hét alatt jó pár plusz kilótól is megszabadult.

Mint ahogyan arról már korábban mi is beszámoltunk, a fekete leányzó a nassolás és a mozgáshiány miatt sokat hízott a ValóVilág játékában. Amikor számára véget ért a show, azonnal fogyókúrába kezdett. Bár szépen haladt a kilók leadásában, a mostani koplalása mindenképpen rásegít az áhított eredmény elérésére. A drasztikus fogyókúra miatt viszont már most is gyakran szédül.

De nem csak a finom falatokat kell nélkülöznie az RTL Klub felfedezettjének speciális fogszabályozója miatt. Elárulta, hogy csókolózni sem tud, és az egyéb intimitásokat is nélkülöznie kell, amit párja, Cristofel nehezen visel. Veronika nagyon reméli, hogy hamarosan megszokja a fogszabályzóját és visszatérhet megszokott életritmusához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik