Szórakozás

Toplistás lett VV Veronika

A villa plasztikcicája egyre előrébb menetel a playmate versenyen. A győzelemhez talán új fogsora és átszabott orra is hozzásegíti majd.

Egymás után hullanak ki a 2012-es playmate-versenyről azok a lányok, akik a legkevesebb szavazatot kapják. Pedig a közönségszavazatok egyre csak gyűlnek, különösen VV Veronikára, aki stabilan tartja magát a legjobbak között. A fekete amazon bízik benne, hogy sikerül megvalósítania rég dédelgetett álmát. „Annyira örülnék, ha összejönne a dolog. Nagyon szeretném megnyerni a versenyt” – árulta el a plasztikcica, akinek hirtelen haragú párja, Cristofel mindenben támogatja őt. „Bár a viszonyunk még nem rendeződött teljesen, Cristofel mindenben támogat. Szeretne boldognak látni, és ha ennek ez az ára, nem bánja. Sőt, kifejezetten büszke rám, s még inkább az lesz, ha playmate leszek” – nyilatkozta a Hír24-nek VV Veronika, aki a napokban esett át egy újabb szépészeti beavatkozáson.

„Két napja rakták fel a fogszabályzóm, de a kínok kínját élem át. Nem gondoltam, hogy ilyen hatalmas fájdalmaim lesznek, de beszélni is alig bírok, annyira fáj” – mondta az egykori villalakó, akinek fogszabályzója akár fél évig is fennmaradhat a tökéletes mosoly érdekében. Ám a plasztikkirálynő nem éri be ennyivel. Két hét múlva újra kés alá fekszik, hogy orrát tökéletesítse. „19-én megműttetem az orrom. Azután vagy tíz nap regenerálódásra lesz szükségem. Biztos, hogy a fogszabályzóm miatti és a műtét utáni fájdalmak miatt sokat fogyok majd. Hiszen így semmi étvágyam, de nem bánom. Szerintem megéri” – mesélte bizakodva VV Veronika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik