Szórakozás

Kitálal az RTL Klub szőkéje – Terrorizálták

Elképesztő dolgot árult el a Hír24-nek VV Seherezádé édesanyja. Ditti nem titkolja tovább, élt olyan kapcsolatban is, ahol gyakorlatilag lelki terrorban tartották.

VV Seherezádé édesanyja még azt sem tartja kizártnak, hogy lánya tudat alatt tőle tanulta a mintát, miszerint párkapcsolatában sokat tűrt. A ValóVilág szőkesége, Claudióval való együttélése során sok mindent megtapasztalt, amit vélhetően egy normális szerelemben nem kellett volna átélnie.

Ditti korábban a Hír24-nek elmondta, gyermeke olasz barátja nagyon csúnyán bánt Seherezádéval. Ugyan meg nem verte, de lelkileg bántalmazta. Az olasz férfiakhoz hasonlóan, a villalakó exe sem tűrte, hogy szerelmének önálló gondolatai és tervei legyenek, emiatt a lány sokat panaszkodott. Arról egyébként Seri barátnői is tudtak, hogy a pár otthonában nem volt ritka a hangos szóváltás.

A villa szépségének édesanyja arról is mesélt, hogy bizony évekig élt ő is olyan férfival, aki nem hagyta érvényesülni.
“Szerintem az sokkal rosszabb, ha egy nőt lelki terrorban tartanak, mintha bántalmazzák. Szinte lehetetlen elviselni az örökös féltékenykedést, és ha állandóan elszámoltatják az embert. Én azonban mazohista alkat vagyok, évekig tűrtem. Szerencsére most már jól vagyok, sikerült kilépnem ebből a kapcsolatból” – vallotta meg a villalakó mamája, aki nagyon fiatalon adott életet lányának.

De nem Seherezádéék az egyedüliek, akik átéltek már hasonló helyzetet. Laky Zsuzsi még a házasságát megelőzően került meglehetősen durva helyzetbe. Akkori barátja – aki gyakorlatilag az első volt az életében – betegesen féltékeny volt. Gyakran követte, de az is előfordult, hogy megütötte, megfenyegette és bezárta a lakásba. Európa szépe úgy érzi, ez az időszak megedzette őt.

Halála előtt Albert Györgyi szintén bevallotta, több férfi is megverte, akiket ráadásul szeretett. Bár Györgyi nyilvánvalóan szenvedett ezekben a kapcsolatokban, mégis kitartott bántalmazói mellett – akik között elmondása szerint ismert ember is volt.

VV Veronikát a közelmúltban Cristofel bántalmazta. A lány a Hír24-nek arról számolt be, hogy a kubai macsó féltékenysége miatt megrángatta és megtépte a haját.

Pontos számokat ugyan nem ismerünk, de becslések szerint a nők többsége átélt már vagy lelki, vagy fizikai bántalmazást a kapcsolatában. Hazánkban az Országos Kríziskezelő és Információs Szolgálat szakemberei próbálnak segítséget nyújtani a családi erőszak áldozatainak. Úgynevezett titkos házakat üzemeltetnek, ott rejtik el a bántalmazott nőket, és ha kell a gyermekeiket is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik