Szórakozás

Gregor Bernadett távozik a Magyar Színházból

Gregor Bernadett őszintén vallott anyagi helyzetéről, apai örökségéről, és arról is, hogy távozik a Magyar Színházból.

Úgy tűnik, hogy megannyi megpróbáltatás után Gregor Bernadett élete végre sínre kerülthet. A közelmúltban mindenkit meglepett a hír, miszerint a színésznő közalkalmazotti szerződését megszüntetik jelenlegi munkahelyén. Információink szerint Berni ebből a helyzetből is talpra áll, február végéig még marad a Magyar Színházban, márciustól azonban más társulatban folytatja tovább. Arról, hogy hol kapott szerződést, egyelőre még nem szeretne beszélni.

Rendeződni látszik az életed. Valóban így van?

Jól vagyok a bőrömben. Nem hagyom, hogy elhatalmasodjon rajtam a rettegés, ami ma annyira jellemző a kialakult negatív helyzet miatt. Nem azzal akarok foglalkozni, hogy kevesebb a munka és a pénz, hanem, hogy a gyerekeimnek mindent meg tudjak adni. Az adott helyzetben is próbálom optimistán szemlélni a dolgokat. Most például annak örülök, hogy sikerült forinthitelre váltanom a devizahitelt, ami valamelyest biztonságot ad.


Gregor Bernadett a Magyar Színház Háztűznéző darabjában
Fotó: MTI / Mohai Balázs

Talán sokan azt gondolják, hogy édesapád, Gregor József után milliókat örököltél, és emiatt nincs okod panaszra. Ám úgy tudom, hogy ez azért nem így van.

Édesapám hiába volt nagy művész, nem élt fényűző életet, puritán, de gondoskodó ember volt. Szegeden egy kétszobás lakásban élt, majd vett egy nyaralót Gárdonyban. Később ezt téliesítette, és odaköltözött. Nem halmozott fel hatalmas vagyont, viszont életében támogatta a gyerekeit. A gárdonyi ház rám eső részét örököltem, amit a hitelembe fizettem be. Ez valóban nagy segítség volt számomra. Én egyébként egyáltalán nem ragaszkodom értéktárgyakhoz, autóhoz vagy hasonlókhoz. Nincsenek nagy igényeim, jelenleg is egy 60 négyzetméteres lakásban élek a családommal, ami nekem megfelel.

Azt el kell ismerni, rengeteget dolgozol, hogy mindent meg tudj adni a fiaidnak.

Nem szeretnék panaszkodni. Tény, hogy a Magyar Színház mellett utazó társulatokban is munkát vállaltam. Rengeteget járunk vidékre, amit úgy fogok fel, mint egy missziót. Tényleg örülök annak, hogy az emberek életébe örömet viszünk. Szeretem a munkámat, de azt is látom, hogy igazodni kell a közönség igényeihez. A hétköznapokban megfáradt, elkeseredett emberek nem kíváncsiak az önmegvalósító, lila ködöt közvetítő színházakra. Kikapcsolódásra és vidámságra vágynak. Vidéken is ezt tapasztalom. Szerencsére ott még mindig teltházas darabokat játszunk.

Boldog vagy?

Igen. Rendben van a magánéletem és a munkám is. Számomra az jelenti jelenleg a legnagyobb örömet, hogy a 17 éves és az 5 éves fiamnak képes vagyok mindent megadni, amit kell.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik