Szórakozás

Bulvárcikk miatt került veszélybe a magyar színésznő hitele

Forintalapú hitellel váltotta ki devizahitelét Gregor Bernadett. A színésznő most teljes biztonságban érzi magát.

Forintalapú hitellel váltotta ki devizahitelét Gregor Bernadett. Egykor, amikor kiírták a Jóban Rosszban sorozatból, sokan féltették a szép színésznőt, hogy televíziós szerepléséért kapott pénze kiesésével tudja-e fizetni lakáshitelét. Egy időben Berni is azon gondolkodott, hogy eladja a lakását és kisebbre cseréli, de nem így döntött.
“Én ezt a lakást nem akarom eladni, mert nagyon szeretem, és eszem ágában sincs innen elköltözni. Szerencsére, most, hogy felvettem a forintalapú hitelt, annak a törlesztőrészlete is kibírható” – mesélte.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Bernadett elmondta, hogy bár mindig kínosan odafigyelt arra, hogy a havi törlesztőrészletet pontosan fizesse, és nem is volt soha gondja a devizahitelével, most mégis nagyobb biztonságban érzi magát.
“Tudom fixen, hogy mennyivel tartozom, és tudom, ha azt fizetem, az csökkenni fog. Ha jön olyan munka, ami jól fizet, előtörlesztek” – tette hozzá.

A színésznő arról is beszélt, mennyire zavarta, hogy újságcikkek jelentek meg nehéz helyzetéről, amelyeknek nem volt valóságalapjuk.
“Amikor igényeltem a forintalapú hitelt, a bankból felhívtak, hogy olvasták, problémáim vannak. Azon gondolkoztam, hogy egy bulvársajtóban megjelent cikk alapján dönthetnek a hitelemről, de szerencsére minden rendben volt” – emlékezett vissza.

Berni úgy véli, nem vállalta túl magát, egy hatvan négyzetméteres lakásban él, amelynek megvásárlásához azért volt szükség hitelre, mert az I. kerületben van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik