Szórakozás

Így menthetné meg házasságát Keresztes Ildikó – A félrelépés megbocsátható?

Gregor Bernadett is átélt már hasonló pillanatokat a házasságában, mint most Keresztes Ildikó. A színésznő hisz abban, hogy van remény az újrakezdésre. Elárulta, neki hogy sikerült.

Bernadett leszögezte, szerinte nincs recept egy házasság megmentésére, azt persze el tudja mondani, neki hogyan sikerült ismét rátalálni a boldogságra. Mint mondta, nem feltétlenül elhatározás kérdése, hogy valaki rendbe tudja-e tenni a kapcsolatát, vagy sem. Neki szerencsére sikerült, és most nagyon jól érzi magát gyermekének édesapjával.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

A színésznő abban is biztos, hogy minden együttlétben vannak hullámvölgyek, ezek elől azonban nem szabad elmenekülni, azokat meg kell élni, sőt meg kell szenvedni. Ezek ugyanis tovább erősítik a szerelmet. Bernadett hisz a türelem pozitív hatásában is. Úgy véli, a pároknak sokkal megértőbben kellene egymáshoz viszonyulniuk.

Azt azonban nem gondolja, hogy a párterápia akkor is hatásos lehet, ha a nő és a férfi már nem szeretik egymást. Bernadett például sosem járt férjével terapeutánál, mégis sikerült kibékülniük.

A hűtlenség kérdése egy kapcsolat megmentésénél, már sokkal komolyabb dolog. Bernadett azt mondja, 10 évvel ezelőtt azt gondolta, a félrelépés nem bocsátható meg, de azóta megváltozott a véleménye. Talán bölcsebb lett – tette hozzá. Az ilyen helyzeteket már nem tartja tragikusnak és helyrehozhatatlannak. A színésznő saját házasságában jelenleg nem tud olyan helyzetet elképzelni, amit nem tudna megbocsátani a férjének.

Végül kijelentette, a kapcsolati válság idején nem szabad egyik félnek sem annyira sértődöttnek lenni, hogy ne hallgassa és értse meg a másik fél érveit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik