Szórakozás

VV Cristofel:”Egyszer még szájba verem Pétert”

A kubai csődör nem engedi barátnője közelébe a legutóbbi párbajon kiesett VV Pétert. Sőt, ha mégis összefutnának, nemes egyszerűséggel lekeverne egyet a villa veteránjának.

Szinte szikrázott a levegő abban a BeleValóban, amelyben VV Péter Cristofellel és Veronikával találkozott a stúdióban. Bár a villa veteránja profikat megszégyenítő nyugalommal állta Cristofel szitokszavait, a kubai csődör hajthatatlan volt. A két fiú barátsága, még Veronika miatt romlott meg, akivel először Cristofel kavart, majd a kubai kiesését követően a villa veteránja is rárepült a szilikonos lányra.

Cristofel még mindig dühösen gondol Péterre. „Beszélgettünk, de részemről ez volt az első és utolsó alkalom, hogy szóba álltam vele” – mondta a Hír24-nek Cristofel, aki a fizikai erőszaktól sem riadna vissza, ha a közelébe kerülne Péter.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

„Ha még egyszer a közelembe jön ez a tetűláda, komolyan mondom, hogy szájbaverem. Annyira undorító amit művelt, Veronikát is teljesen kicsinálta” – nyilatkozta magából kikelve a skalpvadász, aki barátnőjének, Veronikának is ultimátumot adott. „Azt se néztem volna jó szemmel, ha a párbajra elmegy Veronika. Meg egyáltalán, megmondtam neki, hogy vagy Péter, vagy én. Ha neki ő kell, vagy szeretne vele barátkozni, csak rajta. Engem viszont felejtsen el, ha ezzel az undorító kis daganattal bármit is akar. Egyikőjükre se vagyok kíváncsi, ha ők valamit is újrakezdenek. Szeretem ezt a lányt, és nem hagyom, hogy Péter újra rátegye a kezét” – mondta dühösen Cristofel. Péter azonban nem adja fel ilyen könnyen. “Nem nagyon izgat mint mond vagy gondol Cristofel. Tényleg megkedveltem Veronikát a villában és biztos vagyok benne, hogy hamarosan találkozni is fogunk” – nyilatkozta a Hír24-nek VV Péter, aki egyáltalán nem tart Cristofel haragjától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik