Szórakozás

Kollégája igazában kételkedik az RTL Klub sztárja

A ValóVilág negyedik szériájának egykori játékosa, VV Éva szerint Gigi csak ferdít dubaji kiruccanásával kapcsolatban.

Parázs vita alakult ki a Facebookon, mikor napvilágra került, hogy az ünnepeket követően VV Gigi Dubajba utazott. Bár a villa hugicája már akkor is állította, kedvesétől ajándékba kapta az utazást, sokan nem hittek a történetében. Így volt ezzel VV Éva is, aki akkor több bejegyzésében is hangot adott kételyeinek, melyek azóta se hagyják nyugodni. Különösen Gigi Fókuszban tett nyilatkozata óta nem, hiszen szerinte a lány csak tovább ködösített az így is nehezen hihető történeten. “Nem sikerült tisztáznia magát. Hebegett-habogott, nagyon nem tűnt tisztának a sztorija” – nyilatkozta a Hír24-nek VV Éva, aki nem érti, Gigi miért dugdossa a párját.

“Ez az egész ügy nagyon furcsa. Főleg az, hogy nem mutatja meg a pasiját, aki ha jól tudom, sportoló. Már együtt vannak öt hónapja, más büszke a párjára, ő meg rejtegeti” – értetlenkedett a szőke ciklon, akinek minden ponton sántít a lány utazásának története. – “Ha jól tudom, Gigi a business classon utazott Dubajba, ami nem olcsó mulatság. Több százezer egy repülőjegy, amit nem hiszem, hogy a barátja elő tudott volna teremteni, mert úgy hallottam, hogy nincs jó anyagi helyzetben” – mondta értetlenkedve Baukó Éva.

A göndör híresség azt sem érti, Gigi miért hozza az ő nevét is összefüggésbe az esettel.
“Egyfolytában azt nyilatkozza, hogy én az ő dubaji kiutazásának híréből szeretnék hasznot húzni. Mégis mire gondol? Nem vagyok irigy, és semmilyen előnyöm nem származik abból, hogy utazik. Egyszerűen csak nem értem, hogy miért nem meri vállalni, amit csinál. A múltját se vállalta annó, most is csak hosszú idő után nyilatkozott. Nincs vele bajom, ha tényleg erotikus munkával keresi valaki a kenyerét, csak vállalja” – nyilatkozta VV Éva, aki január végén kezdi meg kommunikációs tanulmányait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik