Szórakozás

Ezért nem ment hozzá Galambos ‘Lagzi’ Lajoshoz ÖsszeEsküvők Éva

Nem vágyott a zenészfeleségek életére, ezért nem mondta ki a boldogító igent Galambos Lajcsinak az ÖsszeEsküvők Évája.

Éva az ÖsszeEsküvők egyik legmegosztóbb anyósjelöltjeként nem győzött válaszolni a valóságshow Facebook-oldalára érkezett nézői kérdésekre. A plasztikázott édesanya megítélése érdekesen alakult a műsor három hónapja alatt. A kezdeti viharos veszekedéseiről és hisztijeiről elhíresült, tisztaságmániás mama, a játék végére sokak szívébe belopta magát.

Azt azonban kevesen tudják, hogy Éva egykor Galambos Lajos menyasszonya volt, de házasságukól mégsem lett semmi. A fiatalos édesanya nem tagadja, két évig volt Lajcsi kedvese, ám végül mégsem mondta ki neki a boldogító igent. “Már akkor is sok helyen fellépett, ezért keveset tudtunk együtt lenni. Én viszont több időt szerettem volna vele tölteni, de mivel ez nem jött össze, jobbnak láttuk lezárni a kapcsolatot”  – magyarázta Éva. – “Végül egy sportoló lett a férjem, aki még többet volt távol.”


Fotó: TV2

Ricsi csinos édesanyja jóideje egyedül él. Fia még csak tizennégy éves volt, amikor megtörtént a tragédia, és édesapja meghalt. Az egymásra utaltság miatt anya és fia a szokásosnál is jobban ragaszkodnak egymáshoz, ráadásul Ricsi néhai apukája kiköpött mása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik