Szórakozás

Beigazolódtak a vádak Alekosz ellen

Zavarba hozták Alekoszt. Az ÖsszeEsküvők fináléjában kiderült, elhíresült beszédstílusa sem a sajátja. A görög a Ben Hur mondataival parádézott hónapok óta a kamerák előtt.

Az ÖsszeEsküvők nagy vesztesének tartja magát Alekosz. A görög ezúttal kivételesen rátapintott a lényegre. Talán már azt is felmérte, hogy nem akkor bukott, amikor a fináléból távoznia kellett, hanem amikor beköltözött a Rezidenciára. A köztudottan hiú, többszörös valóságshow-szereplő minden bizonnyal szembesült már azzal, hogy játékba kerülésének enyhén szólva sem örültek a nézők, konkrétan: a pokolba kívánták az affektálós férfit.

A TV2 péntek esti megmérettetését nem a legszebb emlékei között tartja majd számon Alekosz. A már alapból hendikeppel induló kamu páros egyik tagjaként ezúttal nem produkálta magát a kamerák előtt, arra azonban valószínűleg nem számított, hogy az este folyamán csúnyán leégetik. Talán gonoszság kijelenteni, hogy az ÖsszeCsapásnak Alekosz cikizése volt a fénypontja, de igaz. A műsorszerkesztők az egyik néző ötletére kisfilmet készítettek, amelyben lehull a lepel a görög “szörnyű titkáról”. Az valahogy sejthető volt, hogy Alekosz unalomig ismételt, patetikus körmondatai nem a saját kútfejéből pattantak ki, és íme – kiderült, a ValóVilág egykori szexkiborgja a Ben Hur című örökbecsűt tanulta meg, és annak egy-egy részletével fárasztja a környezetét. Alekosz mondatai szóról szóra megegyeznek a filmtörténet klasszikusának mondataival, utólag már csak azon csodálkozunk, hogyhogy nem vette ezt észre korábban senki.

A Finálé alatti bejátszás váratlanul érte Alekoszt. A görög feje vörösödött, zavarában azt sem tudta, melyik kamerába nézzen. Alkalmi párja, Mása is csak nevetett a kisfilm alatt, akinél “udvarlója” beszédstílusa már a Rezidencián kiverte a biztosítékot.

Alekosz lejáratása azonban itt nem ért véget, a műsorvezetők forszírozni kezdték a Ben Hur-témát. A görög csődörnek is gúnyolt celeb kijelentette, édesapja miatt került ebbe a kínos helyzetbe, akinek jóvoltából körülbelül százötvenszer “tekintette meg” a filmet. Alek hozzátette, nem ez az egyedüli mozi, amit betéve ismer, de hogy mely művekből merített még, azt nem árulta el.

Az ominózus videó IDE KATTINTVA megtekinethető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik