Szórakozás

Kikotyogta titkait a valóságshow kiesett szereplője

Máris visszailleszkedett a valódi életben az ÖsszeEsküvők botrányhőse, Héjássy Marián. A Rezidencia-beli lustálkodást és esti bulikat felváltotta a munka. A Hír24 Marcival beszélgetett.

– Két és fél hónap bezártság után nem lehet könnyű visszatalálni a korábbi életedhez. Hogyan éled meg a szabadságot, miként telnek a napjaid? Hogy viszonyulnak hozzád a barátaid, és hogy ítélik meg a benti viselkedésedet?

– A hétvégén elmentem bulizni a barátaimmal, de a hét eleje óta ismét dolgozom a fodrászüzletben. Ha el akarok költözni itthonról, és új életet akarok kezdeni, kell a pénz. Szeretnék zenélni, de a terveim között van, hogy a szakmában is fejlesztem magam Zsidró Tamás segítségével. A barátok, amíg bent voltam is, kiálltak mellettem, folyamatosan kommenteltek a valóságshow hivatalos oldalán. A haverokkal más a helyzet. Köztük több olyan is van, aki szemtől szembe talpnyalóként viselkedik, de a hátam mögött elmond mindennek.

– És a lányok? A Rezidencián nem sikerült párt találnod… Azóta ostromolnak a nők?

– Sokan próbálkoznak nálam, és ez nagyon jó érzés. Annak viszont még jobban örülök, hogy azt a lányt, akit szerettem volna bevinni a Rezidenciára, most megismerhetem. Amíg bent voltam, úgy volt, hogy a műsorkészítők beküldi őt hozzám, de később kiderült, hogy nem vágyott ismertségre, és a szülei sem engedték volna be. Amikor kiestem, felvettük a kapcsolatot…

– Arról is beszéltél, hogy a műsor előtti barátnőddel újra komoly terveid vannak. Van esélye a kapcsolatotok újraélesztésének?

– Eleinte úgy tűnt, meg tudjuk beszélni a történteket, aztán mégis változott minden, sorsfordító dolgok történtek. Erről nem is beszélek szívesen.

– Édesanyád, Kati mama azt nyilatkozta nekünk, ha legközelebb Mása megy összecsapásra, ott lesztek, és neki szurkoltok. Milyen érzéseid vannak most iránta?

– Szeretném, ha pénteken ő menne vissza a Rezidenciára, de nem Mása, hanem ellenfele, Renike miatt, aki nagyon szenved bent Szilo nélkül. Mását a hazugsága óta nem tudom elfogadni, és azt sem értem, hogy képes lassan három hónapja a gyerekei nélkül élni. Nekem más az értékrendem. Anyu megbocsátóbb vele, és az ő véleményét apu is befolyásolja.

– Úgy tűnt, Alekosszal nagyon hamar megtaláltátok a közös hangot. Azt állítjátok, barátok lettetek. Időközben azonban Alekosz ValóVilág-beli cimborája, Olivér arról beszélt a sajtónak, hogy a görög nem igaz barát. Mit gondolsz, ha kijön, tartjátok a kapcsolatot?

– Mindenképpen. Alekosz mesélt nekem Olivérről, és azt állította, kettőnk barátsága más, mint az övéké volt. Azt is elmondta, miért nem ápolta a kapcsolatot Olival, de ez titok.

– Alekosz csupán néhány hete él a Rezidencián. Nem lenne igazságtalan a többi játékossal szemben, ha esetleg ő nyerne.

– Semmiképp sem nyerne, és ezt ő is tudja. Nem tudta magát megszerettetni az emberekkel. Pedig Alekosz jó arc, akárki, akármit mondd.

– Az sem okozott csalódást, hogy ahogy kihúztátok a lábatokat a Rezidenciáról – és még azt sem lehetett tudni, hogy ti vagy Ricsiék mennek vissza -, rögtön bepakolt a szekrényedbe? A bentiek ezt nagy árulásnak tartották.

– Alekosz nem hülye. Pontosan tudta, hogy nem győzhetek Ricsi ellen, hiszen neki van párja a Rezidencián, Niko. Egyáltalán nem haragszom a barátomra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik