Szórakozás

Bochkor visszavág Balázsnak

"Aki erőből rádiózik, annak izzadságszagú a műsora" – állítja Bochkor Gábor, a hazai kereskedelmi rádiózás reggeli show-műsorának megteremtője, reagálva a Class FM azon közleményére, melyben a piaci vetélytársának kiütéséről, "padlóra küldéséről" álmodozik.

“A rádiózás nem valaki ellen van, hanem a valakiért, és ez a hallgatóság” – reagált Bochkor Gábor a Class FM nemrég megjelent, a Morning Show-t favorizáló közleményére, melyben a két nagy kereskedelmi rádió “éveken át tartó küzdelméről” ír. A Neo FM közleményében kiemeli: bár előfordult, hogy a Class által kedvelt 15-49-es célcsoportban, a teljes napokat nézve, a Class FM többször vezetett, az viszont tény, hogy a reggel mért adatok szerint a Bumeráng az elmúlt 12 hónapban 8 alkalommal volt hallgatottabb, mint a Morning Show. Földes Ádám, a NeoFM vezérigazgatója kiemelte: “A Bumeráng hallgatottsági fölénye ráadásul nem egy szűkebb célcsoportban, hanem a teljes lakosság körében igaz, nekünk minden hallgató, korosztálytól függetlenül fontos”.
Földes azt is kiemelte, hogy a 15-49-es korosztály, a társadalmi és gazdasági változások miatt – kereskedelmi szempontból – már rég nem olyan kiemelt célcsoport.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik