Szórakozás

Kamera elé állt a rákkal küzdő humorista

Böröczky Józseffel nemrég Hajdú Péter készített interjút. Akkor még viszonylag jól volt, pár nappal később azonban az intenzívre került.

Böröczky József nyár közepén tudta meg, hogy májáttétes hasnyálmirigyrákja van. A humoristával Hajdú Péter néhány napja a kórházban beszélgetett. Akkor erőtlenül ugyan, de tiszta tudattal válaszolt a műsorvezető kérdéseire. Sajnos Böröczky állapota most sokkal súlyosabb, mint az interjú alatt, mert két nappal később agyi infarktust kapott, megbénult a beszédközpontja és az intenzív osztályra került. Kemoterápiás kezelését is el kellett halasztani. Barátai továbbra is abban bíznak, hogy felül tud kerekedni a rákon.

“Nem vagyok abszolút legyőzhetetlen, az ügy sem olyan, maga a betegség részében is van egyfajta sunyiság, úgy támad, hogy talán észre sem veszed. Sokkal, de sokkal előrébb járnak azonban az orvosok, mint azt én gondoltam volna pár évvel ezelőtt” – nyilatkozta Bill Clinton legendás megformálója Hajdú Péternek.

Böröczky az interjú alatt bizakodónak tűnt. Ugyan a betegség láthatóan testileg és lelkileg is megviseli, de mindvégig optimista maradt.

A humoristával készült interjút teljes hosszában a vasárnap esti Frizbiben láthatják a TV2-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik