Szórakozás

Szélütést kapott a rákkal küzdő humorista

Böröczky József az életéért fut versenyt az idővel.

Kapcsolódó cikkek

A Bors értesülései szerint enyhe lefolyású stroke-ot kapott, ezért nincs látogatható állapotban Böröczky József. Beszélni tud, és járni is, igaz, járókeretre van szüksége. Az orvosai teljes nyugalmat írtak elő számára, ezért késik a létfontosságú kemoterápia.

Mint arról korábban beszámoltunk, a kiváló humorista, Bill Clinton legendás megformálója hetekkel ezelőtt tudta meg, hogy nagy a baj. Akkor úgy nyilatkozott: nem törődött bele a sorsába és nem hagyja el magát. Kollégái és barátai hite, szeretete ad erőt neki a nehéz pillanatokban.

Böröczkyt már átszállították egy rehabilitációs intézetbe és hermetikusan elzárták a látogatók elől, sok kíváncsiskodó tűnt fel ugyanis körülötte, akik kéretlenül ellátják mindenféle csodamódszerekkel – tudta meg a napilap. Bagi Iván humorista éppen ezért arra kér mindenkit, hogy ne keressék a kórházban a beteg művészt, mert hátráltatja a gyógyulását a sok kellemetlenkedő látogató.

“Nagyon szomorú, hogy egyesek abból akarnak pénzt csinálni, hogy azt mondják neki, ők tudják a tuti megoldást, és olyan módszereket ajánlanak, amelyek hatása nem bizonyított. Könnyű őt összezavarni ebben az állapotban, pedig elsősorban nyugalomra és megfelelő orvosi ellátásra lenne szüksége” – nyilatkozta a lapnak Bagi Iván.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik