Szórakozás

Hajdú: fontos, hogy a fiam higgyen Istenben

Hajdú Dávidkának zúgtak a harangok a Bazilikában.

Hajdú Dávidka majdnem megszökött a saját keresztelőjéről, de aztán megtorpant és úgy döntött: mégis vállalja a dolgot. Egy gyors haj igazítás után szüleivel és leendő keresztszüleivel vonult be a Szent István Bazilikába.

Sarka Kata és Hajdú Péter kisifát pénteken délután keresztelték meg a szűk család és néhány közeli barát társaságában – számolt be a TV2 Aktív című műsora. A büszke édesapa, a show-man Hajdú „egészséges hívőnek” tartja magát, ezért érezte fontosnak azt, hogy mindkét gyermeke meg legyen keresztelve.

Dávidka keresztanyja, a sztárcsalád egyik legjobb celebbarátja, a Jóban Rosszban színésznője, Szabó Zsófi lett, aki nagy felelősségtudattal áll hozzá új szerepéhez, és örül, hogy jövőre már ő is kap Anyák napjára képeslapot.

Keresztapukának egyébként a jelenleg börtönben lévő, volt alapítványi elnök, Földesi-Szabó László ügyvédjét, dr. Berényi Andrást választotta a házaspár.

A nagyobbik Hajdú trónörököst, Noémit két évvel ezelőtt szintén a Bazilikában keresztelték meg. A kislányt Medgyessy Péter nevelt lánya, a volt tévés, Tornóczky Anita tartotta a szenteltvíz alá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik