Szórakozás

Beindult a szexkiborg: Alekosz kirúgta Tündét

Az Okostojás parkolópályára tette szerelmét, most inkább a hölgyrajongókat szeretné kielégíteni.

Alekosz magánéletét egyre nehezebb nyomon követni. Pár hete még Veronikával engedte szabadjára a szerelem narancssárga madarát, majd utaztak el Kos szigetére, visszatérve az álomútról azonban már arról számoltak be, hogy inkább szexbarátként folytatják tovább, és nem bonyolódnak komolyabb kapcsolatba. A „virslis” lány akkor többek között azt kifogásolta, hogy nem tud megbékélni azzal a ténnyel, hogy exvőlegénye folyamatosan korábbi élettársáról, Tündéről beszél, sőt maga Alekosz is azt mondta, hogy egyedül vele tudná elképzelni az életét, és benne látja gyermekei anyját. Ehhez képest a Velvetnek adott interjújában most már teljesen máshogy látja a dolgokat.

A szexkiborg hű akar maradni a nevéhez, ezért úgy döntött, mégsem kötelezi el magát. Mint mondja, a mostani időszak nem alkalmas egy komoly párkapcsolatra, a ValóVilágnak köszönhetően ugyanis olyan lehetőségek nyíltak meg előtte, amelyeket mindenképpen ki szeretne használni.

“A Való Világ által olyan színvonalú lányok állnak velem szóba, amilyenekről én mindig is álmodtam. Ezeket a lányokat én nem szeretném most visszautasítani” – magyarázta az internetes portálnak a görög valóságshow-hős.

Alekosz jól tudja, Tünde nem biztos, hogy várni fog rá, amíg ő a lepedőket gyűrögeti más lányokkal, ennek ellenére kitart jelenlegi elhatározása mellett: élvezni akarja a szebbnél szebb hölgyek társaságát, és még az sem érdekli, ha ez nem Nagy Alekosznak, hanem a VV4 győztesének szól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik