Szórakozás

Nyolc általánost végzett a Villa Okostojása

Alekosz az ipari szakközepet még elkezdte, de végül nem bírta a kötöttségeket.

A görög harcos nem éppen dicsekvésre méltó titkát az édesapja kotyogta ki. A férfi a Life.hu-nak elmesélte, fiának főként a tanárokkal akadtak gondjai, nem tetszettek neki, a pedagógusok módszerei és az, ahogyan tanítani és szabályozni próbálták. Bár elmondása szerint Alekosz nem volt rossz tanuló, mégis a maga útját szerette volna járni, nem bírta a kötöttségeket.

A ValóVilág csődörének döntését végül szülei is elfogadták, aki ezután autodidakta módon képezte magát, szakkönyvekből tanult önállóan, a saját szabályai szerint. Sokat olvasott, filmeket nézett, mindemellett egy felszolgáló tanfolyamot is elvégzett, ahol sikeres vizsgát tett, de a bizonyítvány átadására már nem ment el – árulta el az édesapa.

Korábban Alekosz édesanyja, Vája is elmondta, hogy egyáltalán nem szégyenkezik a fia miatt, és határozottan tagadta, hogy Okostojás alkoholista és nőfaló lenne. A görög fiú ugyanis otthon soha nem italozik, és tiszteli a női nemet, igazi lovag – annak ellenére is, hogy az átlagnál talán egy kicsit sűrűbben váltogatja a barátnőit. Az édesanya Alekosz magánéletébe is beavatta az olvasókat: Okostojásnak egy komoly kapcsolata volt, ami öt évig tartott. Majdnem házasság lett belőle, de azóta is se vele, se nélküle kapcsolatban maradtak Tündével.

AJÁNLOTT LINKEK:

Döbbenet! Alekosznak csak nyolc általánosa van! (Life.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik