Szórakozás

Alekosz végre megtalálja álmai nőjét?

Az új lánykereső show-ba 19 és 60 év közötti hölgyek jelentkezését várják; a jelölteket Olivér gyűjti majd.

Alekosz megpróbálta már becserkészni az összes Villalányt rabsága alatt, de a ValóVilág alkalmi vendégeinek sem kegyelmezett. Álmaiban csak arra vár, hogy rajongótáborából a legbevállalósabb hölgyek végre beköltözzenek mellé, akiknél a legfelsőbb szintekig is működik a kémia. Az igazi hősszerelmes vágya most végre valóra válhat, az RTL Klub nemsokára új műsort indít, és barátnőt vagy menyasszonyt keres Alekosznak. Ő viszont még nem is tud róla.

A jelölteket a Villa egykori Vagánya, az Okostojás jó barátja, Olivér gyűjti majd, azt mondja, már teljesen be van sózva, tőle már holnap is kezdődhetne a műsor. Alekosz szülei szintén izgatottan várják már a lánykereső show-t, édesanyját az sem zavarná, ha fia egy menyasszonnyal térne majd haza a műsor végén, sőt, ő már szívesen játszana egy kis trónörökössel is.

Az új valóságshow a Szerelem a legfölsőbb szinteken címet kapta, és hasonló elven fog működni, mint a ValóVilág: napi műsor lesz, és az előző nap eseményeit a következő nap összefoglalójában mutatják majd meg.

Jövő héttől már jelentkezhetnek is telefonon vagy az RTL Klub internetes oldalán azok a hölgyek, akiknek mindig, minden körülmények között bejön az Okostojás. 19 és 60 év közötti hölgyek jelentkezését várják a készítők, mivel ez a korosztály Alekosz zsánere.

AJÁNLOTT LINK:

Alekosz megkaphatja álmai nőjét (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik