Szórakozás

Egy pörgős nap Vastag Tamással

A Fókusz egy napot töltött az X-Faktor énekesével, akinek a rengeteg fellépés mellett mostanában az érettségire való felkészülése a legfontosabb.

Reggel fél nyolckor Tomi a napját az RTL Klub székházában indítja. Csabival együtt a Reggeliben van jelenésük. Az adás után egyből célba veszi a büfét. Szüksége van energiabevitelre, hogy bírja az előtte álló hosszú napot.

Azt mondja, rengeteget változott a műsor alatt. Leginkább azért, mert 19 évesen megtanulta, mit jelent az, hogy felelősség.

A fodrászszalonban kiderül, nemcsak természetben alakult, de az öltözködése is sokkal kifinomultabb lett.

A fodrászszékben már majdhogy nem elalszik, de fel kell rázódnia. A következő helyszín a bad boyzosok táncterme, ahol a koreográfus, Kurucz Sanyi veszi kezelésbe az énekest.

Tomi nem csak a színpadon próbálja a maximumot kihozni magából. Most az egyik legfontosabb dolog az életében, hogy jól sikerüljön az érettségije. Azt a kevés szabadidejét, ami van, általában tanulással tölti. A magyarral még kicsit hadilábon áll.

Aztán irány egy vidéki koncert, ahol a két testvér végre újra találkozik. Bár Tomi szerint ő felnőtt már a feladathoz, bátyja messziről egyengeti útját. A show alatt váltak igazi elválaszthatatlan testvérekké.

Tomi már majdnem húsz órája talpon van, ez egy cseppet sem látszik rajta. Hiszen ahogy ő mondja, egész életében erre vágyott, és elég Beatles- és Elvis-felvételt látott ahhoz, hogy a nap végén a fáradtság elveszítse jelentőségét.

AJÁNLOTT LINKEK:

Pörgés-faktor vaskos poénokkal (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik