Szórakozás

Milliókat hakniznak össze az X-Faktor sztárjai

Vastag Csaba közel 200 ezer forintért, míg öccse, Tamás, valamint Király L. Norbi, Takács Nikolas és Janicsák Veca 170-180 ezer forintért vállal fellépést.

A népszerű énekesekért már most sorban állnak a rajongók és a rendezvényszervezők, 2011-ben egymást követik a felkérések, szinte egy percük sem lesz pihenni. A legkelendőbbek a Vastag testvérek, őket követi Király L. Norbi, Takács Nikolas és Janicsák Veca.

A Napi Ász információi szerint Vastag Csaba körülbelül 200 ezer forintért, testvére Tamás, valamint Király L. Norbi, Takács Nikolas és Janicsák Veca ennél 20-30 ezer forinttal kevesebbért áll színpadra. Ebből lejönnek még a menedzseri, kiadói jutalékok.

A napilapnak nyilatkozó, neve elhallgatását kérő rendezvényszervező úgy tudja, a Vastag testvérek általában együtt mennek fellépni, melléjük néha Király L. Norbi is betársul. Nyíregyházán hatezer ember előtt léptek fel, Szombathelyen ötezres tömeg várta őket. Egy hétvégén akár három-négy fellépésük is van. Szilveszterkor pedig szinte mindegyikük megállás nélkül dolgozni fog.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik