Szórakozás

Janicsák Veca kisbabára vágyik

Az X-Faktor gyönyörű énekesnője három éven belül édesanya szeretne lenni, ezért már most keresi a lehetséges apajelölteket.

Veca a napokban a Heim Pál Gyermekkórházban járt, hogy meglátogassa az ünnepeket a rideg zöld falak között töltő beteg apróságokat. Az énekesnő énekelt, autogramokat osztogatott és közös képeket is készített rajongóival – írja a Bors.

Az X-Faktor 2010 legjobb női hangja a lapnak elárulta, jelenleg nincs komoly kapcsolata, és a tehetségkutató alatt sem férkőzött senki közel a szívéhez, de úgy érzi felkészült az anyaságra, és már csak születendő gyermeke édesapját kell megtalálnia.

A 21 éves énekesnő arról álmodik, hogy a következő szerelem egyben az utolsó is lesz az életében, és három éven belül a karjaiban tarthatja az első csöppséget.

Veca korábban jövőbeli terveiről is mesélt, egyelőre az itthoni piacra koncentrál, nem szeretne külföldre menni, de ha kapna egy felkérést, azt természetesen elfogadná. Országunkat viszont szívesen képviselné külföldön, ugyanis nagy álma, hogy induljon egy Eurovíziós dalfesztiválon.

AJÁNLOTT LINKEK:

Gyermekei apját keresi Janicsák Veca (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik