Pályán kívül

Mourinhónak beszóltak, keményen reagált

Nyaralásából tért haza a Real Madrid vezetőedzője és felesége, és a szakember nem hagyta annyiban, miután a repülőn verbális fricskát kapott.

A Real Madrid portugál edzője Miamiból repült hazafelé a családjával a vakációról. Ugyanazon a repülőgépen utazott egy ifjú nászutas pár is.

Amikor az utasok megkezdték a beszállást a Miami-Lisszabon járatra, előbb – természetesen – a business classon, az első osztályon utazók foglalták el helyüket, köztük a Mourinho família és az őket kísérő két férfi – írja összefoglalójában az nb1.hu oldal.

A turistaosztályon utazók ezt követően szálltak be a gépbe, és amikor a nászutas pár elhaladt José Mourinhóék mellett, a fiatalasszony – bizonyos Anna – viccesen odaszólt a portugál edzőnek. „Força Barça”!

Mourinho oda sem fordult, tovább beszélgetett a feleségével, úgy tűnt, ennyiben marad a dolog. Leszállás után viszont a portugál edző és “stábja” megvárta a párt.

„Azonnal ránk rontottak, a felesége kezdte, hogy miért nem tartjuk tiszteletben a magánéletüket, hiszen családi nyaraláson voltak, mire én megjegyeztem, hogy csak annyit mondtam, hajrá, Barça! És hogy az egésznek semmi jelentősége nincs, csak egy ártatlan tréfa volt. De az asszonyt nem lehetett leállítani, csak mondta a magáét, hogy az egész botránynak én vagyok az oka. Erre már én is felkaptam a vizet, és megjegyeztem, hogy Spanyolországban Mourinho soha, semminek nem az oka, mindig a másik fél a hibás” – számolt be élményeiről Anna, a nászutas lány.

José Mourinho ekkor állítólag előbb büdös k…ának, majd sz..os disznónak nevezte Annát, s mindezt pár centiről beleordítva a fiatalasszony arcába. És még azt is mondta, hogy „kár, hogy nem férfi vagy, mert akkor jól pofán vágnálak, sőt, meg is ölnélek.” A portugál edző agresszivitása meghökkentette Annát és férjét, bizonyos Xavit is, aki ekkor már felesége védelmére kelt, még ha erősen visszafogott formában is. „Hagyják már abba, az egész nem ér annyit” – mondta Xavi.

Több se kellett Mourinhónak, aki ekkor már teljesen elvesztette a fejét. „Te fogd be a szád, ne avatkozz bele, mert téged tényleg pofán váglak.”

És hogy a sajtó miként szerzett tudomást az egész botrányos eseménysorozatról? Nos, Anna és Xavi, mihelyt megérkezett Barcelonába, bement a Mundo Deportivo szerkesztőségébe, és ott előadta a sztorit.

„Azelőtt csak szimplán nem szimpatizáltam Mourinhóval” – mondta Anna az újságírónak. “Most már rettegek tőle. Eddig azt hittem, Mourinho csak szerepet játszik a tévében, amikor balhézik, de most rájöttem, hogy ilyen az igazi énje. Az egészben az a legrosszabb, hogy Mourinho a fia és a lánya jelenlétében rendezte a jelenetet…”

Azt csak mi tesszük hozzá, hogy szerintünk Anna és Xavi egy kicsit túlbuzgó volt, az, hogy egyből az újságírókhoz siettek, némi szenzációhajhászásra utal…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik