Foci

Úristen, mekkora gólt kapott a Barca!

Asensio már a negyedik percben a Barcelona-szurkolók maradék reményét is elvette.

Már a spanyol Szuperkupa-döntő első meccsén (1-3) Barcelonában is megmutatkozott, a Real Madrid ott folytatta, ahol a BL-döntő megnyerése alkalmával abbahagyta, míg a katalánok egyre inkább szétesni látszanak Neymar elvesztése és a belső viszály, az elnök botránya okán.

A szerdai visszavágó az első meccs madridi sikere után normál esetben ettől még nem kellett volna formalitás legyen, kiváltképp, hogy a bírót meglökő C. Ronaldót öt meccsre eltiltották, továbbá hazai oldalról IscoCasemiro és Gareth Bale sem játszott, oszt mégis az lett.

Arról, hogy a Real “B” simán oktathassa a Barcát a fiatal, 21 éves Asensio gondoskodott, aki a negyedik percben irgalmatlan nagy gólt ragasztott Ter Stegen kapujába. Tessék nyugodtan elámulni mekkorát:

Mivel a 39. percben Benzema is betalált, sok kérdés nem maradt, ki nyeri 2017-ben a spanyol Szuperkupát.

A Barcelonának egy Messi és Suárez kapufára futotta az erejéből a második félidőben. Megkockáztatjuk, az Atlético Madrid és a Sevilla tavaszi formája ismeretében, ez a dobogóhoz is kevés lesz a bajnokságban.

Spanyol Szuperkupa-döntő, visszavágó:

Real Madrid-Barcelona 2-0 (2-0)
Madrid, Santiago Bernabéu Stadion. V: Sánchez Martínez
Real Madrid: K. Navas – Carvajal, S. Ramos, Varane, Marcelo – Kovacic (Casemiro, 62.), Kroos (Ceballos, 80.), Modric – L. Vázquez, Benzema, Asensio (Th. Hernández, 75.). Vezetőedző: Zinédine Zidane
Barcelona: Ter Stegen – Mascherano, Piqué (Semedo, 50.), Umtiti – Sergi Roberto, Busquets, Rakitic, A. Gomes (Deulofeu, 72.), Alba (Digne, 78.) – L. Suárez, Messi. Vezetőedző: Ernesto Valverde
Gólszerző: Asensio (4.), Benzema (39.)
Szuperkupa-győztes a Real Madrid 5-1-es összesítéssel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik