Foci

Megölte, majd kutyáival etette meg gyermeke anyját, most visszatér a pályára a futballista

Bruno és Eliza Samidio döbbenetes története hét évvel ezelőtt rázta meg Brazíliát. A Flamengo ünnepelt sztárja meggyilkolta, majd kutyáival etette meg a nőt, aki gyermeket szült neki – írja a goal.com.

A páros 2008-ban találkozott, azóta éltek kapcsolatban, bár a játékos ezt később tagadta, mondván, csak egy orgián futottak össze. 2010-ben Samudio gyermeket hozott a világra, aki elmondása szerint Brunóé volt.

A hölgyet a szülés előtt a futballista barátai bezárták, és arra kényszerítették, hogy vetesse el a születendő gyermeket. 2010. június 4-én tűnt el végleg.

Imádkozom azért, hogy megtalálják, ezt követően pedig küzdeni fogok a gyermekért, nem hagyom magukra őket

-nyilatkozta ekkor Bruno, de egy hónappal később 17 éves unokatestvére bevallotta a helyi rendőrségnek, hogy a nőt tőrbe csalták, feldarabolták a testét, amit a kapus kutyáival etettek meg.

A hálóőr 22 év börtönbüntetést kapott, kétszer kísérelt meg öngyilkosságot az ítélethirdetés előtt.

Idén februárban azonban Marco Aurelio Mello elrendelte a futballista szabadon engedését. A Legfelsőbb Bíróság többek közt azért döntött így, mert a vádlott három évet ült börtönben a tárgyalás előtt. Mello azzal is érvelt, hogy Brunónak példamutató előélete volt a gyilkosság előtt.

Ha életfogytiglant kapok, Eliza akkor sem támadna fel. Megfizettem azért, amit tettem

-mondta a gyilkos szabadon engedése után. Ügynökei jelenleg csapatot keresnek neki, elmondásuk szerint tíz gárda is szívesen látná soraiban Brunót.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik