Foci

Messi balhézott az elveszített BL-rangadó után

Kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája szuperrangadóján az FC Barcelona úgy kapott ki 3-1-re a Manchester City otthonában, hogy Lionel Messi góljával még vezettek, és tulajdonképpen az első félidőben eldönthették volna a meccset. Nem csoda, ha a katalán csapat játékosai feszültek voltak a lefújás után, a spanyol Cadena Cope értesülései szerint Messi ráadásul össze is szólalkozott valakivel (a brazil Globo Esporte szerint Fernandinhóval) az öltözőfolyosón.

“Gyere ide, mutasd magad te hülye, ne bújj el!” – üvöltötte az argentin, aki a manchesteri öltöző felé vette az irányt. A Cadena Cope szerint Sergio Agüero nyugtatta meg honfitársát.

A manchesteri támadót is megkérdezték a történtekről, Agüerónak azonban elég diplomatikus választ adott. Szerinte semmi sem történt, nem látott semmit és Messivel sem beszélgetett.

Semmi extra nem történt. Valamit hallottam, de nem tudom, mi történt. Leo nem volt abban az állapotban, hogy bárkivel is beszélgessen. Én ezt maximálisan tiszteletben tartottam, láttam a folyosón, azt hittem, szólt nekem, de nem, úgyhogy a többiekkel beszélgettünk teljesen ártatlan dolgokról.

A Manchester City tagadta, hogy bármi incidens is történt volna az öltözőfolyosón a mérkőzés után.

Bár ezt a meccset elveszítette a Barcelona, továbbra is vezeti a C csoportot. A City feljött a második helyre, a Borussia Mönchengladbach a harmadik, a nyeretlen Celtic pedig a negyedik. A katalánok a következő fordulóban, a Mönchengladbach ellen be is biztosíthatják a továbbjutásukat.

Ne hagyd ki az ősz legjobb legjobb focimeccseit. Fogadj a Tippmixpron!

Fotó: Getty Images/Backpage Images/Philip Oldham

Ajánlott videó

Olvasói sztorik