Foci

CR triplázott, Rafinha megirigyelte Nacho ollózós gólját – videó

A La Liga 10. fordulójában a Real Madrid a Deportivo Alavés otthonába látogatott. Meglepetésre korán előnybe kerültek a hazaiak, Deyverson lőtt a hálóba a 7. percben.

Tíz perccel később Gareth Bale szabadrúgása halt el egy hazai kézben, így Cristiano Ronaldo büntetőt rúghatott. A portugál szupersztár a bal alsót választotta Fernando Pacheco jobbra mozdult, így esélytelen volt.

A félidő derekán is megvillant a 31 éves támadó, távoli lövése után előnnyel vonulhattak pihenőre a madridiak. A második játékrészben CR tizenegyest hibázott, a 84. percben azonban minden eldőlt. Marcelo Hollywood-passza után Álvaro Morata emelte át a kapust.

A hajrában Ronaldo meglőtta saját maga harmadik, csapata negyedik gólját, így végül magabiztosan nyert a Királyi Gárda, mely továbbra is vezeti a tabellát. Ez volt egyébként a friss Eb-győztes játékos 38. mesterhármasa a Realban, már kettővel előzi meg Lionel Messit.

Utóbbi nem villogott vasárnap, de ugyanez elmondható a csapatáról is. Rafinha Alcantara mindenesetre megirigyelhette Nacho Fernandez ollózós gólját, mert hasonlót szerzett a sereghajtó Granada ellen. Ezzel nyert a Barcelona, és továbbra is tapad a madridiakra.

La Liga, 10. forduló, végeredmények:

Alavés–Real Madrid 1–4 (1-2)
G: Deyverson 7., illetve Ronaldo 17., 33., 88. – az elsőt büntetőből, Morata 84.)

Barcelona–Granada 1–0 (0-0)
G: Rafinha 49.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik