Foci

Priskin: Ez a csapat ennél is jobb tud lenni

Priskin Tamás, a magyar labdarúgó válogatott csatára  volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának vendége. A 30 éves támadó jelenleg sérülés miatt nem állhat Bernd Storck szövetségi kapitány rendelkezésére. A Slovan Bratislacóva játékosa a svájciak elleni meccsről (2-3) így nyilatkozott:

Ott voltam élőben a meccsen, rossz volt a lelátóról nézni, de ilyen a futball. Ebben a meccsben az egy pont benne volt, egyértelműen rászolgáltunk volna. Nem érdemeltünk vereséget, kétszer is hátrányból álltunk fel. Gratulálok Szalai Ádámnak, nagyszerűen játszott, sajnálom, hogy a góljai még egy pontot sem értek. A hiba benne van a fociban. Ha támadunk, és mindenféleképpen gólt akarunk rúgni, hátul kinyílunk, ez lehetőséget ad az ellenfélnek. Egy jó csapat kihasználja rögtön a hibákat. A svájci futballisták erősebb bajnokságokban edződnek, ám ha a pályán nyújtott teljesítményt nézzük, nem volt különbség a két csapat között. Mint mondtam, az egy pontra minimum rászolgáltunk volna. Úgy érzem, fontos, hogy ilyen szellemben játszunk a továbbiakban, ha ezen az úton haladunk, a jövőben nem lesz probléma. Biztos vagyok benne, hogy az együttes még jobb is tud lenni, képes lesz fejlődni és a következő összecsapásokon ez meg is mutatkozik. Én úgy érzem, a letteket megverjük, noha nehéz meccsre számítok.

Priskin rehabilitációja jól halad, a hétvégén szíve szerint már a kispadon ülne:

Már elkezdtem a rehabilitációt, azt mondanám, 80 százalékos állapotban vagyok. A legfontosabb az lenne, hogy a hétvégén már a cserepadra is le tudjak ülni. A célunk a bajnokság megnyerése lenne, de nem állunk túl jól, ami azt illeti. Bízom a javulásban. Sokan elhagyták a gárdát, nekem is megvolt erre a lehetőségem, ám nem jött össze, mondhatni épp újjá alakulunk. A Videotonhoz pénz ellenében tudtam volna elmenni, mert a Slovan nagyon ragaszkodott hozzám. Nem sikerült megegyezni. Hosszabb távon ha lesz lehetőség, ami nekem és a klubomnak is jó, akkor viszont nem zárom ki a klubváltást.

A magyar csatár csapata 11 forduló után a hatodik helyen áll a szlovák élvonalban, a következő körben a Senica gárdáját fogadja a fővárosi együttes október 15-én.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik