Foci

Most épp pornófilmtől hangos az új MTK-stadion

A kapuk mögötti betonfal, a liba, Gedeon megtestesítője körüli herce-hurca után itt az újabb ügy, ami miatt lehet az új Hungária körúti MTK-pályáról beszélgetni, vagy röhögni a kék-fehéreken – ki-ki tetszés szerint.

A Trollfoci tett fel egy videót az egyik megosztóra, amelyről nem tudjuk eldönteni, csak a szokásos trollfocis tréfa és egy ügyes grafikus trükkfilmje csupán, vagy valódi.

Nekünk utóbbinak tűnik. A filmen két dolog az látszik:

  • A videó alapján úgy tűnik, az egyik megosztó betonfalat eltakarják. Vagy szivacsot szerelnek rá, vagy valamilyen speciális reklámtábla-felületet – legalábbis erre enged következtetni az épülő fémszerkezet.
  • De a lényeg: miközben a pályamunkás szorgos kezekkel, wimbledoni mintára próbálja az eső elől letakarni a füvet, a technikusok a hipermodern kivetítőket teszteli.

Pornófilmmel.

Lehet, hogy a kék-fehérek új közönségcsalogató marketingfogásának főpróbáját kapták le a videósok?

Mert feltesszük, ha az NB1-es meccsek alatt hasonló felnőttfilmeket forgatnának a stadionban és csak időnként, egy-egy gól alkalmával szakítanák meg a nézőket a szórakozásban, úgy még az is lehet, 600-ról 1200 -ra duplázódik meg a hazai nézőszám.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik