Foci

Bukrán Erik Angliából a DVTK-hoz igazolt

Az OTP Bank Ligában szereplő Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Bukrán Eriket, aki az elmúlt hetekben próbajátékon vett részt a csapatnál. A korábbi Hull City-játékos három évre írt alá a miskolci gárdához.

Úgy gondolom, hogy Magyarországon a legjobb helyre sikerült igazolnom. Most a legfontosabb, hogy minél jobb állapotba kerüljek, és hogy hétről hétre keményen dolgozzak, a hosszabb távú tervek majd ezt követően kialakulnak

-nyilatkozta a dvtk.eu-nak az utánpótlás válogatott hálóőr. Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója nagy jövőt jósol a 19 éves játékosnak

Bukrán Erik egyfelől távolról, Angliából, másfelől közelről, a régiónkból érkezett, hiszen Heves megyei. Az elmúlt hetekben munkájával meggyőzte az első csapat kapusedzői stábját, Veréb Györgyöt és Szalma Pált arról, hogy érdemes szerződtetni, ezért három évre szóló megállapodást írtunk alá vele.

Bukrán Erik 2015 januárjában igazolt a Hull City csapatához, de nem sikerült neki az áttörés Angliában. A DVTK-nál Ivan Radossal és Antal Botonddal kell megküzdenie a kezdőbe kerülésért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik