Foci

Kiderült, ki készítette a minősíthetetlen Fradi-videót

24.hu
24.hu

2016. 03. 08. 21:32

Korábban a témában:

Mint arról korábban a 24.hu is beszámolt, a Fradi és a Groupama Biztosító hr-ügynöksége is elítélte azt a videót, amely hétfőn promóciós videó néven került fel a Groupama Aréna Facebook-oldalára.

Kedd estére viszont fény derült a titokra, miszerint a Ferencváros stadionját üzemeltető Lagardere Sports Hungary ötlete volt a kínos videó elkészítése és annak megosztása a közösségi portálon.  A cég közleményben kért elnézést mindazoktól, akiket a tartalommal megbántott.

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a Groupama Aréna hivatalos facebook oldalán megjelenő, hétvégi labdarúgó mérkőzést beharangozó videó a Lagardere Sports Hungary, azaz az aréna üzemeltetője és működtetője által került elkészítésre és publikálásra, a Ferencvárosi Torna Club és a Groupama Biztosító, valamint a klub további partnereinek bevonása nélkül.

 

A Lagardere Sports Hungary elnézést szeretne kérni azoktól, akiket a tartalommal megbántott, és ezúton fejezi ki a hölgyek iránt érzett nagyrabecsülését és tiszteletét.

 

Lagardere Sports Hungary

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Fájó győzelmet aratott az Arsenal az FA-kupában
Budapest, 2016. március 8.
Az angyalföldi Korcsmár Zsolt (b) és Kire Ristevski (j), valamint a debreceni Horváth Zsolt a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában játszott Vasas - DVSC-TEVA mérkõzésen Budapesten, az Illovszky Rudolf Stadionban 2016. március 8-án. Vasas - DVSC-TEVA 0-0.
MTI Fotó: Illyés Tibor10 emberrel szerzett pontot a mocsárban a Debrecen