Foci

A Fradira és az Újpestre is lecsapott az MLSZ

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága március 8-i ülésén a két rivális klub mellett a Budapest Honvédra és a Diósgyőrre is pénzbüntetést szabott ki. A fegyelmi határozatokat alább változtatás nélkül közöljük.

NB I

Gazdag Dániel (Honvéd), mert megrúgta ellenfelét, aki sérülést szenvedett, és le kellett cserélni 3, Eppel Márton (Honvéd) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Spisljak Zoran vezetőedző (Békéscsaba) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB tárgyalás megtartása után George Hemingway, a Honvéd sportszakembere ellen korábban kiszabott írásbeli megrovás fegyelmi büntetést hatályában változatlanul fenntartotta.

A FEB az FTC- Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 100.000 Ft, a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Honvéd – Vasas mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédot, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezetek szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB az MTK – Újpest mérkőzéssel kapcsolatban az MTK-t mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, írásbeli figyelmeztetésben, az Újpestet, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél, az ellenfél egyik játékosa és más sportszervezet szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik