Foci

Már az Atlético hátát nézi a mezőny

Futó Csaba
Futó Csaba

sportos. 2016. 01. 03. 07:13

Korábban a témában:

Szombaton délután a Barcelona 0-0-át játszott az Espanyol otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokságban, így este az Atlético Madrid előtt lehetőség nyílt arra, hogy megelőzze riválisát és átvegye a vezetést a tabellán.

Ennek megfelelően a Matracosok voltak valamivel veszélyesebbek a Levante elleni bajnokin, igaz, az első félidőben többnyire csak szöglet után tudtak helyzetbe kerülni a hazaiak. A második játékrészben aztán már egyre több gólszerzési lehetősége volt az Atléticónak, de csak nem sikerült bevenni a Levante kapuját.

Diego Simeone ismét jó érzékkel nyúlt bele a meccsbe, ugyanis a 73. percben becse3rélte a fiatal Thomas Teyét. A ghánai középpályás az utolsó tíz perc kezdetén Gabitól kapta meg a labdát, faképnél hagyott három védőt, majd némi szerencsével ugyan, de a hálóba lőtt. Ezzel nyert az Atlético.

Videó – Thomas gólja:

A madridiak előnye így két pont az élen, igaz, a Barcelona egy meccsel kevesebbet játszott.

Eredmény – La Liga, 18. forduló

Atlético Madrid – Levante 1-0 (0-0)

Málaga-Celta Vigo 2-0 (2-0)

Kommentek

Action photo during the match LA Galaxy vs New York City, Corresponding to Week 27 of the League MLS Regular Season, at Stubhub Center stadium, in the photo: Steven Gerrard (LA Galaxy N-8)

Foto de accion durante el partido de LA Galaxy vs New York City, correspondiente a la jornada 27 de la temporada regular de la Liga MLS, en el estadio Stubhub Center, en la foto:  Steven Gerrard (LA Galaxy N-8)
 
23/08/2015/MEXSPORT/Victor Posadas.Gerrard a visszavonulásáról beszélt
Rooney sarkazós gólja többet ért, mint három pont