Foci

A Fradi ultrák bent lesznek vasárnap a Groupamában

Fradijegy (Array)
Fradijegy (Array)

Egy (vagy több) szemfüles ultra rést találta pajzson és vénaszkennelés nélkül váltotta ki szurkolói kártyát és vett jegyet a hétvégi rangadóra. A kiskaput a Fradi gyorsan bezárta.

Az FTC Zrt. által alkotott Általános Szerződési Feltételek szerint szerda délutánig nem volt kötelező a vénaszkenner. Hihetetlen, de ez így van. Ezek szerint egész eddig nem volt senki, aki vette a fáradtságot és végigolvasta, majd értelmezte az ÁSZF-et. Nem csodálkozunk, 22 (!) oldalas jogi katyvasz.

 A fradisták elég szép számban bojkottálnak
Fotó: MTI.hu 

Mint ismert, lassan egy éve tart a kötélhúzás. Az ultrák azért bojkottálják a meccseket, mert az MLSZ előírta a személyes adatok megadásához kötött szurkolói kártyarendszert. A zöld-fehér fanatikusok még kaptak egy nem elhanyagolható többletet a vénaszkennerrel, amiről eddig mindenki azt hitte, kötelező feltétele az Üllői úti meccsek látogatásának.

Az alfahir.hu arról számolt be, hogy az ultrák találtak egy rést a pajzson, vagy ha úgy tetszik kiskaput, amit azon nyomban leteszteltek. Besétáltak a Fradi szurkolói regisztrációs irodájába és láss csodát, némi huzavona és az ÁSZF oda vonatkozó paragrafusainak lobogtatása után kiválthatták a szurkolói kártyát, majd jegyet is vettek a vasárnap 16 órától esedékes FTC-DVSC rangadóra. Mindezt vénaszkennelés nélkül!

 Egy jegyet biztosan vettek az ultrák
Forrsá: alfahir.hu 

A klubnál válaszként ideiglenesen leállították a regisztrációt, majd módosították az ÁSZF-et. Az új szabályzat szerint bezárult a kiskapu. Ezek után kíváncsian várjuk, hogy az, vagy azok a Fradi-szurkolók, akik vénaszkenner nélkül vásároltak jegyet és rendelkeznek szurkolói kártyával bejutnak-e zökkenőmentesen a Groupama Arénába vasárnap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik