Foci

A német Eb-játékos Playboy-lánnyal melegített be

jerome boateng (jerome boateng, )
jerome boateng (jerome boateng, )

Rajtakapták egy bögyös műszőkével Jérome Boatenget, a Bayern München és a német válogatott Eb-résztvevő hátvédjét.

Németország szombaton kezdi meg az Európa-bajnokságot a portugálok ellen, ám hátvédjük miatt kellemetlen helyzetbe kerültek.

A válogatott hétfőn kora délután utazott Frankfurtból Gdanskba, a lengyelországi szálláshelyükre, a játékosok nagy része valószínűleg a pakolással, és a búcsúzkodással volt elfoglalva vasárnap este és hétfő délelőtt. Jérome Boatengnek azonban más elfoglaltsága akadt: hétfőn hajnali 3 órakor lesifotósok lencsevégre kapták a védőt, Frankfurttól több mint 400 kilométerre, egy olcsó hotel előtt a berlini reptéren.

Boateng épp elhagyta a szállodát, oldalán egy korábbi Playboy-címlapon is szerepelt lánnyal, Gina-Lisa Lohfinkkal. A kétgyermekes családapát valószínűleg nem fogja megdicsérni a Német Labdarúgó Szövetség a késői kimaradás miatt.


Boatengnek hajnalban beszélgetnie kellett az aktmodellel

Bild megkérdezte a modellt, mi is történt aznap este: “Jérome hallott róla, hogy a városban vagyok, és találkozni akart velem. Kettőkor találkoztunk a hotel bárjában, aztán felmentünk a szobámba, és háromig beszélgettünk”.

Boateng ügynöke azonnal játékosa védelmére kelt: “Jérome egészen kettőig ágyban volt, csak ezután találkozott Miss Lohfinkkel”.

A német válogatottban kezdőként számítanak majd Boatengre, nem tudni mit, szólt az incidenshez Joachim Löw szövetségi kapitány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik