Foci

Robben: Lyonban meleg lesz a pite

A Bayern holland szélsője szerint a Lyon elleni párharc távolról sincs lefutva.

A Bayern a Lyon ellen ismét drámai küzdelembe bonyolódott, s ezúttal is Arjen Robben góljának köszönhette a megdicsőülést. A remek holland azonban józanul értékelt a mérkőzés után, s igyekezett rámutatni arra, hogy az Olympique gyenge bajorországi játéka ellenére a továbbjutó kiléte még nem dőlt el.

„Egyelőre még semmi sem dőlt el. Persze, a miénk az előny, viszont Lyonban nehéz mérkőzés vár majd ránk. Az első félidőben nehéz volt a dolgunk, a Lyon ugyanis jó csapat, technikailag képzett játékosokkal, és egy remekül megszervezett védelemmel” – értékelt Robben a bajor klub honlapján. “Szünet előtt inkább kisebb helyzeteink voltak, s a kiállítás után bizony nehéz szituációba kerültünk . Viszont ők is megfogyatkoztak, és onnantól fordulatot vett a mérkőzés. Tíz a tíz ellen messze mi voltunk a jobbak, s a gólunk ezt csak részben tükrözi.”

Robben pokoli formában futballozta végig a tavaszt. A holland a Fiorentina és a Manchester United ellen is döntő fontosságú gólt ünnepelhetett, a legutóbbi, Hannover elleni bajnokin pedig három gólt szerzett, egyet előkészített.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik