Sport

A Miami Heat egy félidő alatt dobott annyit, mint máskor egy egész mérkőzésen

dwyane wade (dwyane wade, )
dwyane wade (dwyane wade, )

Javában zajlik az NBA rájátszása, a szerda esti játéknapon a Miami Heat fogadta a Charlotte Hornets csapatát. A hazaiak elképesztően hatékony támadójátékkal kezdtek, amire nem volt válasza Michal Jordan csapatának.

Dwayne Wade-ék már az első félidőben berámoltak 72 pontot a Charlotte-nak, így tizenkét pontos előnnyel kezdhették a harmadik negyedet.

A vendégek az egész mérkőzésen futottak az eredmény után, végül Wade és Hassan Whiteside vezérletével nyert a Miami 115-103-ra, így 2-0-s előnyről várhatja a négy győzelemig tartó párharc folytatását.

Az este másik két mérkőzésén is növelte előnyét az aktuális hazai csapat: többek közt Lebron James 27 pontjának köszönhetően nyert a Cleveland Caveliers a Detroit Pistons ellen. Steve van Gundy, a Detroit edzője ezúttal megállta, hogy ne szóljon be az ex-miami játékosnak.

Chris Paul 25 pontot tett a közösbe a Portland Trail Blazers elleni 102-81-es siker alkalmával. Jamal Crawford pedig nem csak a győzelemnek, hanem a szezon legjobb hatodik emberének járó díjnak is örülhetett a mérkőzés után.

NBA, rájátszás, eredmények

Miami Heat – Charlotte Hornets 115-103
A párharc állása: 2-0

Cleveland Cavaliers–Detroit Pistons 107–90
A párharc állása: 2-0

Los Angeles Clippers–Portland Trail Blazers 102–81
A párharc állása: 2:0

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik