Sport

Gyerek feje elől elkapni a baseball-labdát, király!

Kyle Seager (Array)
Kyle Seager (Array)

Fantasztikus elkapást produkált Kyle Seager az MLB hétfői játéknapján. A Seattle Mariners játékosa nemhogy nem engedte leesni a földre a labdát , de minden bizonnyal egy aprócska gyermeket is megmentett a sérüléstől.

A Major League Baseball, azaz az amerikai hivatásos baseball liga messze áll az európai, még inkább a magyar sportkultúrától. Konkrétan kevesen értik, miért üt, vagy nem üt labdába az ember a baseball-ütővel és ha eltalálta a bőrgolyót, ki, miért és merre rohangál a pályán. Ettől függetlenül akadnak azért elképesztő pillanatok. Olyan mint ez itt.

Képzeljék el, amikor a 22–24 cm kerületű, és 142-149 gramm tömegű baseball-labda zuhan a nézőtér felé, épp egy, az első sorokban cumizó 2-3 éves kisgyerek feje irányába. Na ez az igazi elkapás!

Aki elkövette Kyle Seager, a Seattle Mariners játékosa és mindez az MLB hétfői fordulójában történt. Minden bizonnyal az elkapás pillanatában fogalma sem volt a játékosnak minderről, mert csak a labdára koncentrált. Ettől még tény, megóvott egy aprócska gyereket, viszont a csapatát végül nem tudta megmenteni, mert a New York Yankees végül 7-2-re nyert Seattleben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik