Sport

Lóversenyfogadás a Dunakanyarban is

Tart az országos fogadóhálózat kiépítése, a tervek szerint 2014 elejére 300 fogadóhelyen lehet majd figyelni a futamokat.

A térségben élők közül elsősorban a dunakesziek figyelik folyamatosan, hogy mi történik a lóversenysportban, hiszen a több mint száz éve épült alagi tréningpálya meghatározó a város életében: a hazai telivér állomány jelentős része itt készül a versenyekre.

Új fogadási rend

Az eddig megszokott fogadási séma szerint Magyarországon csak néhány helyen, a Kincsem Parkban, valamint fél tucat városi irodában lehetett fogadni a lóversenyekre. Idén azonban egy országos fogadóhálózat kiépítése kezdődött el, aminek köszönhetően sorra nyílnak a fogadóhelyek. A 2014-es esztendőre igazi nagy durranással készül az állami fogadásszervező – olvasható a Kincsem Park honlapján. A tervek szerint a magyar versenynapok mellett az év minden napján lehet majd francia lóversenyfutamra is fogadásokat kötni.

Fogadóirodák a Dunakanyarban

A Dunakanyarban már megnyílt a fogadóiroda Vácon, a Főtéri Nemzeti Dohányboltban, Dunakeszin a Fehér Golyó Sörözőben és Pomázon a Lottózóban. Rá már nem lehet fogadni, de mindenkinek kedves emlék Overdose számtalan kiváló futama.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik