Sport

100 dollárból százezer, mely mind jótékony célra menne

póker (póker, )
póker (póker, )

Nem semmi kihívást állított maga elé a portugál PokerStars Team Online prof Andre Coimbra, aki elhatározta, hogy 2013-ban mindössze 100 ezer dollárból csinál százezret, és ha sikerül, azt mind jótékony célra fordítja.

Jó pár zsugás tett különféle újévi fogadásokat a 2013-as évre, így tett a portugál Andre Coimbra is, aki PokerStars számláját lecsupaszította, mindössze 100 dollárt hagyott fent, amiből százezret csinálna év végéig. Ha sikerülne neki, akkor a teljes összeget jótékonyságra fordítaná – írja a Poker.hu.

2009-ben még másféle kártya érdekelte a portugál Andre Coimbrát, mégpedig a Magic the Gathering, melyben világbajnoki címet szerzett, azóta pedig hazája első Supernova Elite játékosa lett a PokerStarson.

Ezzel a teljesítményével bekerült egyébként a terem hivatalos Online profi csapatába. A mindenféle érdekes, és meglehetősen nehéz kihívásokat mindig is szerette, így adta magát az újévre is egy lehetetlennek tűnő vállalkozás.

Tervei szerint mindössze 100 dollárból egy naptári év alatt csinálna százezret, amely 2013-ban már egyáltalán nem könnyű vállalkozás egy profi számára sem, ugyanis rendkívül megerősödött a mezőny.

Ennek ellenére egy teljes évet szán a „challenge”-ére, ha pedig sikerülne neki, akkor a teljes összeget jótékony célokra fordítaná.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik