Sport

Scott Seiver kétmillió dollárt nyert a PCA-n

póker (póker, )
póker (póker, )

A hatalmas előnyből kezdő David Sandset felülmúlva szerezte meg a PokerStars Caribbean Adventure Super High Roller tornájának kétmillió dollárt érő első helyét az amerikai Scott Seiver.

Izgalmas döntőben szerezte meg a bajnoki címet Scott Seiver a PCA Super High Roller versenyén. A párbajban a végig vezető honfitársát, David Sandset győzte le, így kiérdemelte a kicsivel több mint kétmillió dolláros bajnoki címet – írja a Poker.hu.

A nyolcfős döntő asztalt magyar idő szerint hétfő este rendezték a PokerStars Caribbean Adventure 100 ezer dolláros Super High Roller tornáján. Az élen hatalmas zsetonelőnnyel David Sands rajtolhatott, mögötte Nick Schulman követte.

Ott lehetett a fináléban Scott Seiver is, aki mindössze a hatodik helyről kezdett, azonban a döntő legelején gyorsan meg tudta háromszorozni stackjét. Ászpárral került allin a T-9-9 flopon, két ellenfele is akadt, Greg Jensen, aki K-Q lapokkal, míg Dan Shak, aki K-J kombinációval játszott, és mivel a turnre egy újabb ász esett, Seiver mindkettőjük zsetonjait elnyerte.

Ezután Vladimir Troyanovsky távozott, majd kiesett a német Philipp Gruissem is, aki a verseny első napját tudta megnyerni. Remek teljesítménye végül 400 ezer dollárt eredményezett a fiatal zsugásnak.

A negyedik helyen az amatőr játékos, Cary Katz végzett, míg a dobogó alsó fokáig jutott Schulman, 744 ezer dollár lett a jutalma.

A párbajt tehát Sands és Seiver játszhatták, az előbbi még kis előnnyel rendelkezett, ami egy peches partiban leapadt, amikor is Seiver 9-9-el ment allin, Sands T-T-ral megadott, azonban a 3-7-9-4-6 közös lapokon ellenfele szettet talált, így megfordította az állást.

Seiver a szerencsés partija után nem sokkal a győzelmet is megszerezte, ami kétmillió és háromezer-ötszáz dollárt eredményezett számára. Sands 1 260 ezer dollárral „vigasztalódhatott”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik