Sport

Talmácsi leszerződött a raliszezonra

Az egykori gyorsaságimotoros-világbajnok Talmácsi Gábor az országos ralibajnokságban indul idén, a Maricsek Team színeiben.

A 2007-ben a 125 köbcentiméteres kategóriában világbajnok Talmácsi Gábor 2011 utolsó napján, a Szilveszter Rally keretein belül ismerkedett először a szakággal, akkor is a mostani csapaton belül.

A felek az idei szezont is közösen építették fel, és ennek eredményeképpen megszületett a végső döntés: Talmácsi 2011-ben a Maricsek Teamben versenyez az országos ralibajnokságon. Hogy milyen autóval és ki lesz a navigátora, arra a márciusi csapatbemutatón derül fény – írja a talma.hu oldal.

“A Szilveszter Rallyn ismerkedtem meg a Maricsek Teammel, és azonnal megtetszett a lendületes, nagyon motivált, összeszokott csapat. Már az első versenyen nagyon sok hasznos tanácsot és információt kaptam tőlük. Miután nekem ez lesz a tanulóévem a raliban, nagyon fontos, hogy olyan erős hátterem legyen, amely biztosítja számomra a fejlődési lehetőséget.


A Szilveszter Rally óta közösön állítottuk össze az idei évemet, amiben szintén sok segítséget kaptam tőlük, úgyhogy igazán nem is volt kérdéses, hogy az idén náluk versenyezzek. Nagyon bízom az eredményes közös munkában”
– nyilatkozta Talmácsi Gábor.

Maricsek Miklós, a csapat vezetője szerint már szilveszterkor látszott Talmácsin, hogy nemcsak hobbinak szánja a raliversenyzést, hanem nagyon komolyan veszi, és hosszú távú tervei vannak vele. Az elmúlt két hónapban nagyon sokat dolgoztak azért, hogy az idei évet összeállítsák, de még soha sem volt ennyire motivált a csapatuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik