Poszt ITT

„NEM BUZIZUNK LE SENKIT…!” – Orbán ne olvasna Bayert?

Pedig csupa nagybetűvel írta, annak idején.

NEM BUZIZUNK LE SENKIT, NEM BUZIKAT MEG PLÁNE! ÉS NINCSEN OLYAN, HOGY EGY GYÉKÉNYEN ÁRULUNK TERRY BLACKKEL!

Ennyi. Ez az alapállás – gondolta Dr. Szószerin Tivadar, miután végighallgatta Orbán Viktor hétfői felszólalását, amiről úgy vélte, bár nem volt echte buzizás, a Jobbik elnökének “szoknyás” utalására adott válasz mindenképpen övön aluli volt, amolyan burkolt “habonyság”. Dr. Szószerin ezért is vette elő a fenti idézetet, amit bizony Bayer Zsolt írt, még a Magyar Hírlapban. Akkor zárta ezzel írását, amikor részletesen elmagyarázta, hogy amit a TV2 Vona Gáborral csinált az nemcsak azért vállalhatatlan, mert kontraproduktív, hanem azért is, mert becstelen.

Becstelenség lebuzizni valakit, és különösen az, ha az illető nem buzi. Kétszeresen – ezerszeresen! – az, ha az illető családos ember, felesége, gyereke(i) van(nak), ugyanis felmérhetetlen az a kár, amit ezzel egy családnak és leginkább az adott családban élő gyereknek okozhatunk.

Bayer Zsolt szerint teljesen nyilvánvaló, hogy Vona nem buzi. A Tv2 mégis ezt állította róla, egy olyan alakra (Rácz Károlyra) hivatkozva, aki után tisztességes ember a kilincset sem fogja meg. A publicista akkor politizálása miatt a Jobbik elnökét is becstelennek nevezte, mert az első adandó alkalommal összeállna bárkivel, ha ez hatalomhoz segítheti. Dr. Szószerin Tivadarnak itt ugyan bevillant egy pillanatra Orbánnak a néhai Torgyán Józseffel kötött szövetsége, de mivel ez most mellékes volt a történet szempontjából, inkább visszaidézte még egyszer Bayer figyelmeztetését, mert maga is támogatta, hogy Orbán kéményére is felkerüljön:

NEM BUZIZUNK LE SENKIT, NEM BUZIKAT MEG PLÁNE! ÉS NINCSEN OLYAN, HOGY EGY GYÉKÉNYEN ÁRULUNK TERRY BLACKKEL!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik