Poszt ITT

Annamari kiégeti a retinát [vízióblog]

Az egy meglehetősen rövid bejegyzés lesz. Nemcsak azért, mert a táncbemutatókkal (sicc!) elment az egész összefoglaló, hanem mert még most is próbálom kiűzni az agyamba égett annamaris mozdulatokat. VV Hall of Lame 11.11.17.

Rövidke összefoglalócska

Veronika dönt, Veronika nyafog, Veronika visszaszív, Veronika dönt, mindenki táncol, retinám kiég, három csapat továbbjut, Eszter kiválaszt, Shadi nyafog, Shadi ölel.

A nap túlreagált döntése

A cím egyértelműen a Gungané, mert miután kiderült, hogy dönthetne, nem akart dönteni, aztán döntött, de kiderült, hogy nem úgy döntött, aztán döntött a döntésről, a szerkesztők döntöttek, mire Veronika újra döntött.

A nap túlzottan is igaz vallomása

Az előző téma lezárásaként Veronika így szólt: „Egy idióta vagyok, de tök jó erre rájönni néha!”. Taps.

A nap vizuális sokkja

Teljes mértékben kizárt, hogy még egyszer megnézzem, amit a Boci és a Tuja összeszerencsétlenkedett a VV-s táncparketten. Csaba segget kitolva vergődött, Annamari meg… Istenem! Inkább nézzék meg a videót. Én addig becsukom a szemem. És zokogok. Vinnyogva.


A nap kellemes meglepetése

Nekem egyébként tök tetszett, ahogy Fecó metsző tekintettel spanyoloskodik. De tényleg. Ha Önöknek nem, mondják meg jól.

A nap Somewhere over the rainbow-ügyi megfigyelése

„A faszom a badogember” – mondja Attila.

A nap failje

Van ez a Shadi gyerek, akit ugye kiválasztottak Biztos kedves, de valahogy emberismerete a zérushoz konvergál. Miután Eszter kiválasztotta, és Selyemsonka Úrfi kipicsogta magát, érzelmesen megöleli Péter. A Túlélő lefagy, aztán kiröhögi.

Különdíj

A nézőké, mert úgy szavaztak, ahogy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik