Poszt ITT

Belemászunk a ValóVilágba (azaz VV Hall of Lame)

Megdöbbentő dolgot közlünk Önökkel. Nem most, majd mindjárt. Addig is elmondunk egy jó hírt.

Blogunk született a televíziózásról, internetről, médiáról általában. „Vízió” – ez a neve. Tervezünk ide minden szépet, s jót, okosságokat, elemzéseket meg pletykákat is. Ami pedig nem maradhat ki belőle, az a ValóVilág. Úgyhogy jelentkezünk majd ez ügyben is, terveink szerint minden nap. Nem leírással, vagy összegzéssel – az is lesz, de csak nyúlfarknyi –, hanem képzeletbeli díjakkal. Összeszedjük a nap izéit egy úgynevezett dicsőségfalon (Hall of Fame – mondaná az angol, Hall of Lame – mondjuk mi). Mi nem akarjuk majd elmondani, hogy mi történt az összefoglalókban, mert úgy sejtjük, Önök is tudják, hogy volt. Egyszerűen díjazunk, mármint virtuálisan persze. Olvasóinkat meg kérjük, hogy ajánljanak új kategóriákat, vitatkozzanak velünk, vagy, ha úgy érzik, dicsérjenek, netán anyázzanak. Megtehetik, miért ne. Hogy mi volt a megdöbbentő dolog, amit közölni akartunk? Hát ez. Jó, annyira nem is volt megdöbbentő.

Következzen tehát az első.


Fotó: RTLKlub

VV Hall of Lame (11.11.13.)

Rövidke összefoglalócska

Veronika nyafog. Annamari éget. Csaba van. Péter fogdos. Mindenki szívez. Vera féltékeny. Kinga fúr. Esztert kiválasztják.

A nap felismerése

Kedveljük Veronikát, mert olyan, mint egy guppi. Egyszerű, színes, igénytelen, ha akváriumba rakod, megnézik a barátaid is. Nem olyan nagyon okos, de hát ki az. Megrökönyödik például azon, mikor Péter közli vele, hogy egykori párja, a kubai félisten más nőkre is ránézett. Bármikor. A Kingára pölö. Meg az Eszterre. Meeeg a Seherezádéra, Verára, Dyára, Melindára, Lilura, a bejárati hostessre, a fodrászcsajra, sminkesre, riporterre, tapsoltatóra, sofőrre, nővérre, takarítóra, ajtónállóra, biztonsági őrre, az-utcán-lődörgő-véletlenül-idetévedő-korábbanjózsivoltdemáraátoperáltákígylettjózsa-barnára. Annamarira nem.

A nap fajok közti románca

Már korábban is erős élmény volt, mikor Annamari boci szemeivel felfalta a tujaként élő Csabát. Még rá is kérdezett a csókja ízére. Ezt fejelték meg, mikor a reggeli rádióműsorban Annamari, a Boci részletezte, hogyan is kezdődött képzeletbeli románcuk Csabával, a Tujával. Még azt is mondta, hogy „Csabinak a fölső teste nekem kifejezetten tetszik”. A történet utóbbi szereplője eközben csendben fotoszintetizált a sarokban.


A nap megállapítása

„A lényeg, hogy más f@szával verjük mindig a csalánt.” A jó szándékú túlélőé, Péteré a díj.

A nap nyelvművelője

A díjat Seherezádé, a Kiskazinczy kapja, mivel sikerült megkérdeznie Veronikától, a Gungantől: „Lehet tudni, hogy mi volt a konfliktusotok vagy titkosas?”

A nap esélyegyenlőségi prófétája

Shadi, a Selyemsonka-rajongó lett a kitüntetett, mert megállapította: „Velem nem szoktak így beszélni. Főleg nők nem.”

A nap mozdulata

Leírhatatlan. Romatánc növény módra. Videó alant (3.04-nél).


A nap (vélt) erekciója

Megint Veronikánál, a Gungannél tartunk, aki aranyos. Péter, a Túlélő is így gondolja. Már mondta is, hogy olyan, mintha a kishúga lenne. Valószínűleg ezért ölelgeti, fogdossa vég nélkül. Biztos, azért ülteti az ölébe, meg ezért markolássza a combját. Amikor pedig a műmellű, műszájú „kishúg” fenékig felcsúszott szoknyában, tökrészegen közli vele, hogy: „Én mindenhol csupasz vagyok különben…”, akkor látszott Péter, a jószándékú Túlélő arcán igazán az a melegség, az a nagytestvérei szeretet, mellyel mindig csak óvná, vigyázná Veronikát. Háppersze. Castro emberei már táraznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik