Poszt ITT

Kinga nem akar dudor lenni

Ma gyorsak leszünk, mert csütörtök van, meg hideg, jön lassan a december, előtte meg a hétvége, az összefoglaló meg különben sem volt olyan izgi. VV Hall of Lame (11.11.16.)

Rövidke összefoglalócska

Péter bepróbálkozik, Veronika panaszkodik, táncolnak, Csaba frusztrált, Annamari néz, Attila megerőszakolja magát, Vera sokkot kap, Péter néz, Cris üzen, Eszter hezitál, Fecó kioszt, Kinga picsog. Disznótoros. Ja, meg kihívták Shadit.

A nap D-je

Van ugye ez a Péter-Veronika-Cristofel latin-amerikai szappanopera, amely egyébként pont annyira izgalmas, mint a Paula és Paulina legújabb része. Szóval: miután a Túlélő egész éjjel fogdossa, csókolgatja, húúúpontamelléhezértakezem-ezi a Gungant, Veronika reggeli cigizés közben elmeséli Seherezádénak az éjszaka (nem)történteket. Kiskazinczy arckifejez. Övé a díj.

Fotó: RTLKlub

A nap nyelvművelője

Ugyanekkor emleget a Gungan bizonyos “izzgújjmáföl-csókolgatást”. Repül a kupa.

A nap repetítora

A díj Vera Tizedest illeti, mert valami oknál fogva úgy sejti, ha a Túlélőhöz intézet mondatait pont helyett “Peti” szócskával zárja, akkor azok hangsúlyt kapnak. Téved.

A nap péniszügyi képzavara

A Leprikón azt kérdezi Attilától: “Miért beszélsz úgy velem, mintha én lennék a te dudorod ott és nekem azt kéne csinálnom, amit te mondasz?!” Én meg azt kérdezem: Miért van szükség kék tablettákra, hogy egy “dudor” azt csinál, amit mondanak neki?

A nap fekáliaügyi megállapítása

“Úgy be volt szarva, össze volt fosva a kis gatyája” – Fecó, aki nem Ferenc kapja a díjat, mivel sikerült így illetnie a Leprikón Kingát.

A nap legkevésbé izgalmasabb döntése

A Gungan lehetőséget kapott rá, hogy kivigyen valakit randizni. Bárkit. Kubaiakat is akár. A feszültség nő. Ki lesz az? Ki lesz az???!!! Péter vagy Cris? Péter vagy Cris? Péter vagy Cris?????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!! (Csaba lesz.)


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik